FINAL SALE - up to 60%

Livrare și Retur

Livrarea produselor se va face prin intermediul unei firme de curierat rapid în maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, oriunde pe teritoriul României. În cazul în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, se percep costuri suplimentare (verifică lista serviciului de curierat). În perioada campaniilor promoționale, termenul de livrare este de maxim 7 zile lucrătoare.

În cazul comenzilor pe teritoriul României, tariful per colet este de 17 RON, iar în situația în care suma unei singure comenzi este de minim 250 RON costurile de livrare prin curier a comenzii sunt suportate de către noi, în afara adreselor de livrare care nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, pentru care se percep costuri suplimentare.

,,Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e., O.U.G 34/2014). ,,Clienți" sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Dacă sunteți nemulțumit(ă) de produsul primit, ANNA CORI vă permite să îl returnați in termen de 30 zile de la data primirii produsului, cu respectarea condițiilor de retur:

  • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu fie folosit, să nu prezinte urme de purtare, lovire sau murdărie, să conțină toate accesoriile aferente produsului, să fie în ambalajul original, însoțit de certificatul de garanție, factura și chitanța de la curier (în original sau copie).
  • În cazul returnării produsului, clientul poate alege returnarea banilor (doar pentru achizițiile online) sau solicitarea altui produs, cu achitarea diferenței în cazul în care prețul produselor diferă
  • Aveți posibilitatea să completați cererea de returnare de pe site și să solicitați automat un curier.
  • Returul se poate face doar prin CURIER RAPID, solicitat de dumneavoastră.
  • Coletele se trimit către sediul nostru SC Denis Shoes SRL, adresa: str. Calea Unirii, nr. 20J, SUCEAVA.
  • În cazul în care nu sunt respectate condițiile de retur, nu vom accepta înlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs și nici restituirea banilor.

PROCEDURA DE RETUR:
1. Accesați site-ul annacori.com, rubrica Livrare și Retur
2. Completați numărul comenzii și adresa de email
3. Selectați articolele pe care doriți să le returnați
4. Completați motivul returului și acțiunea returnării
5. Dacă selectați înlocuire la acțiunea returnării, scrieți în secțiunea
comentarii mărimea sau produsul pe care îl doriți la schimb
6. Bifați căsuța “Cheamă curier la adresa de livrare din comandă”
7. Click pe “Trimite cerere returnare"

Costurile de transport aferente trimiterii returului (schimbului) de către dvs la noi este suportat de către dvs si este in valoare de 8,33 lei per kg pentru solicitările făcute pe site prin Cererea de returnare.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile lucrătoare de la data procesarea returului, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.

În cazul schimbului de produse, taxa de transport este achitată de către noi pentru trimiterea produslui dorit la schimb.

Există posibilitatea să schimbați un produs cu o altă mărime sau cu un alt produs, direct în magazinele ANNA CORI (în afară de cele din Suceava și Rădăuți), cu achitarea diferențeide preț.

  • Solicitați aflarea disponibilității produsului dorit la schimb în magazin.
  • Produsul dat la schimb în magazin trebuie să respecte condițiile de retur de mai sus.

În cazul în care nu respectați condițiile de retur, precizate și în Termeni și Condiții, nu vom accepta returul dumneavoastră.